RIVSTARTA DITT BYGGANDE?
VI LEVERERAR!

Rivstart Värmland erbjuder en professionell och kostnadseffektiv leverantör som sträcker sig längre än andra företag i branschen. Vi erbjuder byggnadstjänster av högkvalitet. Vår strävan är att alltid leverera i tid.

Renovering, tillbyggnad, rivningstjänster

Rivstart utför många typer av arbeten, stora som små, för både entreprenörer och privatpersoner.
Använd knappen nedan för att kontakta oss; så kommer någon från Rivstart att kontakta dig inom kort.
Har du inte tillgång till mejl, ring 073 526 48 45.
Vi hanterar informationen du lämnar elektroniskt, klick här för att läsa vår integritetspolicy.

Professionalitet möjliggör socialt engagemang

Genom att leverera tjänster av hög kvalitet får vi möjligheten att erbjuda människor som levt ett liv i utanförskap en inkluderande arbetsplats. Genom hårt fysiskt arbete, en läroplats för byggnadsarbetare, tydliga regler, goda värderingar, ledare, kamratskap, kontinuerligt stöd och coachning erbjuder vi våra anställda en andra chans. I tillägg erbjuder vi bra boende och sörjer för goda fritidsaktiviteter.

Rivstart Värmland är inte bara ett professionellt och kunnigt företag inom byggbranschen utan också ett företag som tror på, och aktivt bidrar till, ett bättre samhälle. Vår arbetsstyrka består av erfarna arbetsledare som leder motiverade och utvalda medarbetare, som tidigare varit dömda till fängelsestraff. Vi startade 2016 som ett socialt företag där målet är att ge människor en andra chans i livet genom hårt fysiskt arbete, en läroplats för byggnadsarbetare och föregå som exempel inom hälsa, miljö och säkerhet.

Marknadsfördelar

När du anlitar oss skall du känna dig trygg i vetskapen att du får en tjänst av högkvalitet som överensstämmer med de till en var tid normer och regler som gäller i branschen. Samverkan med sociala entreprenörer så som Rivstart har visat att de kan generera positiva synergieffekter i form av positiva omdömen i media. Detta kan i sin tur kan användas till att marknadsföra bilden av ditt företag som ett företag som tar socialt ansvar.

ANBUD