Tillsammans bygger vi ett tryggare samhälle

Vi vill inte bara rivstarta ditt husbygge, vi vill också bygga självförsörjande individer och ett tryggare samhälle. Rivstart Sverige AB startades 2016 av tre personer som hade en vision om ett socialt arbetsintegrerande företag och en tro på att alla behöver en ärlig chans. Idag har företaget expanderat och har 5 anställda. Nu är vi även ett certifierat ASF (Arbetsintegrerande Socialt Företag) enligt SIS (Svenska Instituter för Standarder).

Vi samarbetar med offentlig verksamhet

Kriminalitet och droger kostar samhället stora summor och även stort lidande för brottsoffer, anhöriga och brottsutövare. Därför vill vi i samarbete med det offentliga skapa ett alternativ. För den som är villig och redo att lämna kriminalitet och droger bakom sig erbjuder vi en trygg social gemenskap, ett schysst boende och ett arbete att gå till varje dag. Och du som köper byggtjänster av oss bidrar samtidigt till ett tryggare samhälle och till en rivstart för någon som verkligen behöver en ärlig chans.

Vi som jobbar på Rivstart Sverige AB

Vi är inga behandlingsassistenter eller socialsekreterare. Alla i vårt team är engagerade medmänniskor som vill stödja potentialen i våra deltagare. Våra handledare är skickliga hantverkare med en stor yrkesstolthet och människokunskap. Vi har även en coach/samtalsterapeut som erbjuder samtal för att stödja deltagaren att komma till rätta på Rivstart, i sitt nya liv och att blicka framåt.