Just nu har vi två lediga praktikplatser.

Kom och jobba hos oss!
Vi söker dig som har gjort ett val, som har bestämt att det är sista gången du sitter inne. Tidigare utbildning eller arbetserfarenhet av byggbranschen är naturligtvis en fördel men inget krav.  Arbetet vi utför är fysiskt krävande så det är en fördel om du är i god fysisk form. Det avgörande är att du känner dig motiverad att rivstarta ditt nya liv och är redo att lära dig något nytt. Vi kräver 100 % drogfrihet. I vårt dagliga arbete hanterar vi tunga maskiner i en farlig miljö. Total avhållsamhet gäller därför för alla anställda i företaget.

För att få komma till oss krävs det att du skickar in en ansökan där du berättar lite om dig själv och varför du vill arbeta hos oss. Skriv även vilken utbildning du har, till exempel mekaniker, snickare eller liknande. Om du har fullfört gymnasiet är det även bra om du skriver det. Vi kontakta dig sedan för intervju.

Rivstart är inte för alla
Vi har ett begränsat antal platser då vi önskar att de som arbetar hos oss ska kunna känna att de är en del av en gemenskap. Därför insisterar vi på att alla som kommer till oss har genomgått en anställningsintervju med representanter för företaget, både ledning och anställda. Efter intervju kommer vi kontakta dig oavsett om du blivit anställd eller inte, vi ger även feedback på våra intervjuer. Väljer vi att anställa dig kommer vi att organisera transport till Molkom. Du kommer bo i vårt gemensamma boende i anslutning till arbetsplatsen, få en mentor som hjälper dig att komma igång med olika fritidsaktiviteter och som finns där om du behöver stöd.

Rivstart Sverige AB är ett socialt arbetsintegrerande företag i byggnads- och rivningsbranschen med ett unikt erbjudande. Inte först och främst till våra kunder utan till dem som arbetar hos oss. Vi anställer medarbetare som har suttit i fängelse och som har en motivation och vilja att förändra sina liv. Vi erbjuder en väg ut ur missbruk och kriminalitet där miljöbytet är en avgörande faktor. Genom arbete, ett schysst boende och en meningsfull fritid skapar vi tillsammans en ärlig chans.

Den första tiden är det Socialtjänsten och/eller Arbetsförmedlingen som betalar för boende och arbetsträning hos oss.

Mer information:
Info-folder för praktiksökande: Är du redo att ta nästa steg?
Info-folder för dig som är handläggare på Socialtjänsten eller Arbetsförmedlingen: Fängelse – vad händer sen?
Läs mer om vad vi erbjuder: Vad gör vi på Rivstart? 
Salomon kom till Rivstart, senare blev han anställd hos oss: “Drömmen om ett stabilt liv – Salomons historia”.

Om du känner dig redo att påbörja din ansökan klicka nedan. Har du inte tillgång till mejl, ring 073-526 48 45!

Integritetspolicy
Den information som du lämnar här kommer endast användas i samband med ansökningsprocessen och en eventuell anställning. Vi hanterar din ansökan elektroniskt, här kan du läsa om vår integritetspolicy.

ANSÖK NU