Just nu har vi två lediga praktikplatser.
Vi söker också en arbetsledare med byggkompetens.

Praktik
Kom och jobba hos oss! Vi söker dig som har gjort ett val, som har bestämt att det är sista gången du sitter inne. Tidigare utbildning eller arbetserfarenhet av byggbranschen är naturligtvis en fördel men inget krav.  Arbetet vi utför är fysiskt krävande så det är en fördel om du är i god fysisk form. Det avgörande är att du känner dig motiverad att rivstarta ditt nya liv och är redo att lära dig något nytt. Vi kräver 100 % drogfrihet. I vårt dagliga arbete hanterar vi tunga maskiner i en farlig miljö. Total avhållsamhet gäller därför för alla anställda i företaget.

För att få komma till oss krävs det att du skickar in en ansökan där du berättar lite om dig själv och varför du vill arbeta hos oss. Skriv även vilken utbildning du har, till exempel mekaniker, snickare eller liknande. Om du har fullfört gymnasiet är det även bra om du skriver det. Vi kontakta dig sedan för intervju.
Du kan också läsa mer i vår info-folder; Är du redo att ta nästa steg?
Om du känner dig redo att påbörja din ansökan klickar du på länken nedan.

Arbetsledare
Vi söker dig som har byggutbildning och längre erfarenhet från byggbranschen. Det är också viktigt att du tycker det är roligt att jobba med människor då din huvudsakliga uppgift blir att arbetsleda och lära ut yrkeskunskaper till praktikanter. Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ta direkt kontakt med VD Kjell Kolstad 073 526 48 45 eller skicka ett mail genom “ANSÖKA” längst ner.

Rivstart Sverige AB är ett socialt arbetsintegrerande företag i byggnads- och rivningsbranschen med ett unikt erbjudande. Inte först och främst till våra kunder utan till dem som arbetar hos oss. Vi anställer nämligen medarbetare som har suttit i fängelse och som har en motivation och vilja att förändra sina liv. Vi erbjuder en väg ut ur missbruk och kriminalitet där miljöbytet är en avgörande faktor. Genom arbete, ett schyst boende och en meningsfull fritid skapar vi tillsammans en ärlig chans. Här kan du läsa mer om processen på vår hemsida. Vi har också tagit fram en Info-folder för utskrift, som vänder sig till dig som är handläggare på Socialtjänsten eller Arbetsförmedlingen.

Salomon kom till Rivstart, senare blev han anställd hos oss; “Drömmen om ett stabilt liv – Salomons historia”.

Integritetspolicy
Den information som du lämnar här kommer endast användas i samband med ansökningsprocessen och en eventuell anställning. Vi hanterar din ansökan elektroniskt, här kan du läsa om vår integritetspolicy.

Har du inte tillgång till mejl, ring och sök jobb på 073 526 48 45!

ANSÖKA